eizousa Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 cam cat consuma un piagio hexagon 125 cc ? e un scuter..... respundeti rapid daca puteti aici sau in mail la eizousa@yahoo.com thank you. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 doar nu`i avion....si trebuia sa faci topic pt asta? daca e 2T cam 4...daca ii 4T mai putin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Nu era nevoie de 3 topicuri aiurea pentru marele mister Looser! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Kymcoul meu consuma 3-3,5 % maxim, 125cc 4t. Eu zic ca un piagio 125cc consuma macar un 3,5% ca e mai mare , depinde si cat de vechi e , pe unde mergi cu el (urban/extraurban),tuning etc ... ro3x 2t 4l% ? daca mergi cu 60 in linie dreapta cu vant din spate cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Kymcoul meu consuma 3-3,5 % maxim, 125cc 4t.Eu zic ca un piagio 125cc consuma macar un 3,5% ca e mai mare , depinde si cat de vechi e , pe unde mergi cu el (urban/extraurban),tuning etc ... ro3x 2t 4l% ? daca mergi cu 60 in linie dreapta cu vant din spate cred. ee..am zis si eu asha ... 2T consuma mai mult decat 4T ...daca a tau consuma 3.5 4T atunci sigur 2T ia 4 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate