alexutzzzg Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) Sal! Tocmai ce mi-am inregistrat scuterul pe care l-am cumparat anul trecut in mai si am nevoie de amortizoarele de la furca pentru ca sunt duse. Mi-e asa de dor sa merg cu el, mai ales ca a venit si vremea frumoasa... Astept oferte! Editat Mai 6, 2008 de alexutzzzg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 nu cumva sunt simeringurile duse? simeringurile sunt duse, au joc....ele erau aproape blocate, iar cand le-am dat jos de pe furca si le-am desfacut a curs din ele asa....ceva ca un noroi...iar acum sunt fleasca....de-aia am nevoie de unele bune....nu e nevoie neaparat sa fie de mbk....se potrvesc si cele de aerox. are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Dute la un service sa iti schimbe semeringurile si sa le reumple, pentru ca iesi mai ieftin decat sa iei altele second, care probabil nu vor duce mult timp. Iar daca vrei sa iei noi te anunt ca is foarte scumpe si nu merita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 Dute la un service sa iti schimbe semeringurile si sa le reumple, pentru ca iesi mai ieftin decat sa iei altele second, care probabil nu vor duce mult timp.Iar daca vrei sa iei noi te anunt ca is foarte scumpe si nu merita... Unde ar trebui sa merg? Stii vreo adresa, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) Vad ca esti din Simleu...pai la 25 km de Zalau. Daca vi aici ne putem intalni si te duc eu direct la mecanicu care se ocupa cu asa ceva.!!! Avea niste suspensii de aprilia sr50 care cred ca iti sunt bune...si fiind second poate le da mai ieftin. Nush de nu le-o vandut...da oricum el se ocupa si cu reparatul lor. Am pe cineva din simleu in lista de mess cu un MBK care si-a luat scuteru anu trecut in toamna parca. Nu esti tu ala??? Editat Mai 8, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Vad ca esti din Simleu...pai la 25 km de Zalau. Daca vi aici ne putem intalni si te duc eu direct la mecanicu care se ocupa cu asa ceva.!!!Avea niste suspensii de aprilia sr50 care cred ca iti sunt bune...si fiind second poate le da mai ieftin. Nush de nu le-o vandut...da oricum el se ocupa si cu reparatul lor. Am pe cineva din simleu in lista de mess cu un MBK care si-a luat scuteru anu trecut in toamna parca. Nu esti tu ala??? Nope, nu sunt eu ala.... Mi-am inscris scuterul in simleu pt k am un prieten care e de acolo si l-a inscris pe numele lui, dar eu sunt din Bucuresti. Si el tot in Bucuresti sta, dar are adresa in simleu. Are si el un scuter ca al meu, numai ca la el scrie ca e yamaha. el are vreo 28 de ani....nu cred k il cunosti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Pfuu ce chestie...sa fi din bucale si sa ai scuteru inscris la 600 km de oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 nimeni, nimeni nu are amortizoare? poa sa fie si de aerox pentru ca se potrivesc...plsssssss am mare nevoie!! up `up din nou... mai nou am nevoie si de partea din spate (aparatoarea de noroi....cu ce o mai fi pe acolo k m-a lovit un prost aseara /index.php?...3013&st=300 ) up up dupa nu stiu cat timp..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Despre problema asta gasisem un topic pe probiker. Arunca o privire acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate