norway_gl Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 am auzit in seara asta de la un prieten ca a vazut un motor sub un PASSAT negru.motociclistul cica isi revenise.nu stiu cauzele accidentului.voi aveti cunostinta de ceva?sper sa nu fie adevarat:( numai bine si lasati-o mai moale cu gazul prin oras.DRUM USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iunie 9, 2005 Autor Share Postat Iunie 9, 2005 aaa,am uitat sa adaug ca toate astea s-au intamplat prin fata pe la FABRICA DE BERE(BAVARIA),in regie.salut scuze,insa sunt putin cam aiurit in seara asta ca am maine ex si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Pei nu poti da niste detalii cum ar fi marca motocicletei,culoare,numar daca se poate si locatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iunie 9, 2005 Autor Share Postat Iunie 9, 2005 nu,doar atatea detalii mi-a dat.imi pare rau:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iunie 11, 2005 Autor Share Postat Iunie 11, 2005 ce bine ca nu-i adevarat DRUM USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate