Dobrescu Postat Octombrie 20, 2003 Share Postat Octombrie 20, 2003 Cred ca ar fi extrem de util daca in directorul principal al listei de discutii, in cadrul rubricii "bursa" sau "Despre motociclete" ati infiinta un nou forum dedicat exclusiv problemelor tehnice si reparatiilor,intitulat,de exemplu"Service". Vin cu aceasta propunere intrucit in repetate rinduri am fost pus in situatia de a trebui sa ma consult cu altii care se ocupa cu reparatii,in legatura cu diverse probleme tehnice,iar acest lucru a fost aproape imposibil,datorita faptului ca nu exista o rubrica exclusiv pt. asa ceva. Cred ca nu sint singurul care ar veni cu o astfel de propunere,mai ales ca majoritatea motociclistilor se intilnesc destul de des cu probleme tehnice,a caror rezolvare ar putea fi gasita pe acest site la rubrica adecvata. Inafara de asta,infiintarea unei astfel de rubrici ar favoriza schimbul de experienta si ne-ar usura multora munca,iar pe multi i-ar opri sa faca diverse improvizatii sau greseli care le-ar putea pune viata si sanatatea in pericol. Prin urmare apelez la intelegerea dvs. si sper ca acest aspect sa se rezolve cit de curind. Va multumesc anticipat. Pop Ciprian-Calin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Octombrie 22, 2003 Share Postat Octombrie 22, 2003 e o propunere fff buna zic eu si pe alte forumuri exista rubrica de "discutzii tehnice"........si pe cat posibil la aceasta rubrica ar fi bine sa nu se dea raspunsuri la misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate