adam.adrian Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 etapa a-2-a de motocross copsa mica!!!!duminica ,11 mai,de dimineata pana seara.haideti macar sa va uitati,daca pe pista nu va bagati!pista noua,modificata,vreme sper ca buna,mici si bere de la vestita fabricanta de mici locala ANA LU' CARCULEA!!!PAREREA MEA CA O SA IASA SUPER!s-a pus mult suflet si munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonny Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 etapa a-2-a de motocross copsa mica!!!!duminica ,11 mai,de dimineata pana seara.haideti macar sa va uitati,daca pe pista nu va bagati!pista noua,modificata,vreme sper ca buna,mici si bere de la vestita fabricanta de mici locala ANA LU' CARCULEA!!!PAREREA MEA CA O SA IASA SUPER!s-a pus mult suflet si munca! Am fost si a fost foarte fain am pus poze pe topic deschis din comunitatea regionala SIBIU /index.php?...10&start=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate