easy rider Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) am nevoie de urmatoarele piese si daca puteti sa - mi spuneti numele exact ale pieselor, ca sa ma pot interesa mai usor si in alte parti Editat Mai 9, 2008 de easy rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 VEZI CA ESTE PE WWW.PRO-BIKE. FORUM , CINEVA CARE ADUCE PIESE NOI DE JAWA! http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=36516 sigur are ceea ce iti trebuie tie! CIAO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 am nevoie de urmatoarele piesesi daca puteti sa - mi spuneti numele exact ale pieselor, ca sa ma pot interesa mai usor si in alte parti am eu... da-mi un add pe mess si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate