Clasic Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 salut, am motoru de vreo 2 luni si ma gandeam ca este cazul sa-i fac o reglare, sau o verificare la carburi, bujii etc ca am facut cam 3 mii km in perioada asta, si zix ca ar fi cazul, deci, ce service imi recomandati? Este vorba de un suzuki gsx 750 f si nu conteaza pretul, prefer sa il fac la service autorizat, prin Bucuresti sau Timisoara, ca sunt intre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 salut, am motoru de vreo 2 luni si ma gandeam ca este cazul sa-i fac o reglare, sau o verificare la carburi, bujii etc ca am facut cam 3 mii km in perioada asta, si zix ca ar fi cazul, deci, ce service imi recomandati? Este vorba de un suzuki gsx 750 f si nu conteaza pretul, prefer sa il fac la service autorizat, prin Bucuresti sau Timisoara, ca sunt intre Thomas View Member Profile Add as Friend Send Message Find Member's Topics Find Member's Posts May 7 2008, 08:46 PM Post #2 <> Group: Super Membru Posts: 4.298 Joined: 10-July 04 From: Kpitala - cel mai urat oras posibil Member No.: 2.950 Moto: Supermoto - ApriliaPegasoStrada650 Numar: curat uneori Club: AP Bucuresti Poti discuta cu ei: Service MyMotoTuning Bd Iuliu Maniu 9-11 Programare: 072MOTOARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 tnx, e bine sa vad cand ma pot primi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) tnx, e bine sa vad cand ma pot primi Dute la My MOTO ( Bd Iuliu Maniu 9-11, intre spalatorie si sala BGS )...sunt super baietii , vei pleca sigur multumit. Editat Mai 9, 2008 de adya76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 ok, retinut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate