chino Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 so ... dupa aproximativ 9 luni de stat pe bara, din varii motive ... m-am ales cu un CBR 1000 RR, model 2005, cumparat din reprezentanta in 2007 motoreta e absolut impecabila, am luat-o la 6000 km, zilele astea ii fac revizia ca inca mai e in garantie si e ready to go ca fapt divers, trebuie sa fiu altruist si sa recunosc ca e motoreta destul de puturoasa pentru titulatura ei de 1000cc ... nu m-a impresionat cu nimic pana acum, astept in continuare ps: gandul mi-e tot la kawa , dar pana atunci ma bucur de cebereu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 tradatorule... bafta cu ea si schimb-o urgent cu-n zx10r. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 urmeaza motoreta mea de sulfet, 636 verde model 2003 sau 2004 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Hai, sa traiesti, vecine Ride safe, alea alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 urmeaza motoreta mea de sulfet, 636 verde model 2003 sau 2004 ! Lenesa huh Honda asta, mai stii sa mergi dupa atata timp ? Nu sunt bune bre alea verzi, ca cica sunt nervoase si irascibile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Mai 14, 2008 Autor Share Postat Mai 14, 2008 multumesc multumesc ... bine .. probabil dupa ce o sa trec inapoi la 600 o sa mi se para ca merg cu dacia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Atunci nu schimba clasa, doar culoarea daca ti`a ramas sufletul la Kawasaki . Pana atunci cat mai multi km fara probleme cu asta asa "anemica" cum este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Mai 16, 2008 Autor Share Postat Mai 16, 2008 Atunci nu schimba clasa, doar culoarea daca ti`a ramas sufletul la Kawasaki . Pana atunci cat mai multi km fara probleme cu asta asa "anemica" cum este. cum sa vopsesti Honda verde ma? iese tiganie curata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 cum sa vopsesti Honda verde ma? iese tiganie curata ) Ziceam sa ramai la 1000 cmc dar.. pe verde => Kawasaki ZX 10R Pana atunci pune`i un sticker cu "Kawasaki Fan Undercover" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 UP /index.php?...p;#entry1177599 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 tradatorule... bafta cu ea si schimb-o urgent cu-n zx10r. In cazul asta imi retrag cuvintele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate