cristigologan Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Salut tuturor, Am un sv 650 s 99-02 si mi s'a stricat cititorul(PICKUP).Poate cineva sa ma ajute(sa aduca din afara sau poate are de la o moto dezmembrata sau link cu de unde pot lua mai ieftin etc.)? Va multumesc anticipat! Mentionez ca CITITORUL E ATASAT DE STATOR,deci mi'ar trebui STATOR cu tot cu CITITOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Salut tuturor, Am un sv 650 s 99-02 si mi s'a stricat cititorul(PICKUP).Poate cineva sa ma ajute(sa aduca din afara sau poate are de la o moto dezmembrata sau link cu de unde pot lua mai ieftin etc.)? Va multumesc anticipat! Mentionez ca CITITORUL E ATASAT DE STATOR,deci mi'ar trebui STATOR cu tot cu CITITOR! Din cate stiu eu ala este un treductor Holl .Incearca pe la magazinele de electronice ca s-ar putea sa gasesti.... nu garantez !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate