yzulyka Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 As dori cateva opinii,pareri,sfaturi,eventual un manual service,un loc de unde imi pot procura accesorii,etc.Eu am unu din 03 si nu mai stiu pe nimeni cu un astfel de motor Asfalt uscat! ...ceva de genu' arata ultima data... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 eu cred ca ala este CS650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 17, 2008 Autor Share Postat Mai 17, 2008 (editat) ai perfecta dreptate sau mai exact F650 CS Scarver am sa-i fac o poza la roata ca si acolo scrie CS-ul asa e mai cunoscut? Editat Mai 17, 2008 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dentyst_ro Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Daca ai nevoie am si un manual de service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate