Kawalin Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 n-am casca pentru ca iesisem la o proba mica dupa ce lucrasem la ea. altfel nu ma vedeti calarind cu sapca! e abia adusa din nemtia n-am apucat sa o inscriu inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackXIII Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 n-am casca pentru ca iesisem la o proba mica dupa ce lucrasem la ea. altfel nu ma vedeti calarind cu sapca!e abia adusa din nemtia n-am apucat sa o inscriu inca. Sa o tii sanatos! e frumoasa foc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 visul pasagerelor !!! sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 superba mobra sa ai parte de ea.Noroc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 18, 2008 Autor Share Postat Mai 18, 2008 merci de urari! cat despre pasagere numai sa nu fie d-alea care confunda coastele cu ghidonul... ca le dau si bani de taxi numai sa ma lase-n pace ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate