tmrcosti Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Buna baieti cat si fete , Am luat si eu un scuter la mana a doua marca KYMCO model FILLY din anu 97' (cumparat in 99) are 6000km facuti are o problema minora (nu click-aie semnalizatoarele cand dau stanga sau dreapta stau aprinse contiinuu->stiti care e problema cum se rezolva?) ara bine m-am uitat si la motor nu e ruginit toba ca 9 , e motor in 4 timpi Ast sugestii !!!! Pls (azi e cumparat:d ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 si trebuia sa faci topic special pt problema ta? pute`ai sa intrebi la Sectiunea Service Scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cazanionut Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 poate fi releul de vina................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmrcosti Postat Mai 17, 2008 Autor Share Postat Mai 17, 2008 Nu neapar de releu sau de semnalizatoare, mai intreb ce fel de benzina sa pun si knd sa schimb uleiu ? k e in 4 timpi nu prea ma pricep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmrcosti Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 Ulei schimbat la 10 000 km, 10W40 mineral sau semisintetic. Ulei schimbat la 10000km???wtf? O firma buna de ulei recomandati pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmrcosti Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 Deci in concluzie ce ziceti merita bani(580euro) ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate