ciupinadan1 Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 cine ma poate ajuta,am un kawa zx750 din 2000 si are 3 julituri pe care vreau sa le repar,dar vopsitorul mi-a cerut codul la culoare.de unde pot sa iau codul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Daca are culoarea originala, nu recomand vopsirea, si eu am avut un Kawa si-mi pare rau ca l-am vopsit,tot asa pentru 1 zgarietura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciupinadan1 Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 Daca are culoarea originala, nu recomand vopsirea, si eu am avut un Kawa si-mi pare rau ca l-am vopsit,tot asa pentru 1 zgarietura... nici asa nu pot sa-l las.nu sunt zgarieturi mari nici asa nu pot sa-l las.nu sunt zgarieturi mari apoi nu mai trebue.ieri mi-a facut praf unul cu masina fata.paguba serioasa.era parcata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate