shadowm60 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 salutare... are cineva etz cu atas prin timisoara? sau stiti de vanzare atas, cu actele cum se fac? pinioanele vin schimbate sau si cutia difera la cele cu atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 salutare...are cineva etz cu atas prin timisoara? sau stiti de vanzare atas, cu actele cum se fac? pinioanele vin schimbate sau si cutia difera la cele cu atas? Cutia este identica doar pinioanele difera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 dupa ce ca are cadrul ala vai de capul lui mai vrei si atas pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowm60 Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 dupa ce ca are cadrul ala vai de capul lui mai vrei si atas pe el? da am observat cu doua persoane ca nu e cardru cel mai rezistent, dar na poate intareste ceva si atasu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 da am observat cu doua persoane ca nu e cardru cel mai rezistent, dar na poate intareste ceva si atasu ala Daca vaza originala nu are prinderi pentru ataj renunta ca vei avea probleme mai bine vinde si cumpara ceva cu ataj. Cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 politia din germania folosea pe vremuri etz cu atas.. baietii din cluj ,de la clubul MZ BROTHERS CLUJ NAPOCA in mod sigur au foto cu el ..apeleaza la ei,sant baieti super.te ajuta cu orice problema ai sau informatie doresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 politia din germania folosea pe vremuri etz cu atas.. :( baietii din cluj ,de la clubul MZ BROTHERS CLUJ NAPOCA in mod sigur au foto cu el ..apeleaza la ei,sant baieti super.te ajuta cu orice problema ai sau informatie doresti... ETZ 250 cu atas { rosu } ETZ ROTAX 500 { GRI } cu atas : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 ETZ 250 cu atas { rosu } ETZ ROTAX 500 { GRI } cu atas : Si cele vechi gat de lup mergeau cu ataj Stoye dar astea de 500 cc precis au cadrul mult mai tare ca la 250 . Cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) [ Si cele vechi gat de lup mergeau cu ataj Stoye dar astea de 500 cc precis au cadrul mult mai tare ca la 250 .Cu bine intr-adevar : cadrul la cel de 500 are si teava -leagan ce o are si gatul de lup. Editat Mai 23, 2008 de judas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowm60 Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 [intr-adevar : cadrul la cel de 500 are si teava -leagan ce o are si gatul de lup. copii imi faceti ciuda oricum cand am pus la punct jucaria mea atunci o sa caut una cu atas, tot mz vreau, numai ca momentam am mari probleme cu carburatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 copii imi faceti ciuda oricum cand am pus la punct jucaria mea atunci o sa caut una cu atas, tot mz vreau, numai ca momentam am mari probleme cu carburatorul Hmmm... ! Pacat . Vezi ca se gasesc la Oradea carburatoare BING , compatibile, la pret de in jur de 460 roni nou -nout. 2 prieteni de ai mei il folosesc deja de vreo 2-3 luni pe TS , respectiv ETZ. Da ca te intereseaza , ia legatura cu userul MACICASAN , de pe forumul de Cluj , iar daca nu intra treaba incearca la adresa de mail : gdr_peter @ yahoo.com . Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 [intr-adevar : cadrul la cel de 500 are si teava -leagan ce o are si gatul de lup. Sal, Judas ! Da-mi ceva date despreETZ de 500, an fabricatie, putere, viteza de croaziera si maxima, pretul, ( daca il sti ) tare de tot ma intere asa ceva. Este 2 t sau 4 t ? Scrie-mi la wheelsandspeed@yahoo.com Thanx !!! Long life for MZ Asta de 500 are atas prevazut, constructiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 eu stiam ca este cadru leagan deschis (etz 250) si leagan inchis ( cel cu teava in fata) la MZ numai bine si la intrunire dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Sal, Judas ! Da-mi ceva date despreETZ de 500, an fabricatie, putere, viteza de croaziera si maxima, pretul, ( daca il sti ) tare de tot ma intere asa ceva. Este 2 t sau 4 t ? Scrie-mi la wheelsandspeed@yahoo.com Thanx !!! Long life for MZ Asta de 500 are atas prevazut, constructiv? Cel de 500 e in 4 timpi { monocilindru} ROTAX, si da, e prevazut constructiv cu atas.Restul putem discuta live , pe la MIKI. Cinste. CUSTOM 4 EVER : vineri la sala sporturilor si la intrunire cu noi , la beri si la povesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate