pasare Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Ce zice-ti de asta? Arata ca o motocicleta dar pe interior are motor de scuter de 250cmc, si binenteles se conduce ca atare Fiind incepator( am permis doar de un an si ceva) am considerat normal sa incep cu ceva mai simplu iar acest model mi s-a parut ideal. Viteza max.-120km/h, 18CP, , greutate 180kg, sarcina max. 150kg. Ca fapt divers, are si mp3 si boxe O s-o mai tin anul acesta dupa care voi trece la next level: Honda Deauville noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 e bmw ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 scutercicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 O sa pierzi enorm la revanzare. Poti sa incepi pe un NTV 650 din prima [adica taticu` la Deauville] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasare Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 e bmw ?? Nu, nu e BMW, e o replica chinezeasca restilizata la un model BMW de acum vreo 15 ani. Emblemele sunt puse de mine O sa pierzi enorm la revanzare.Poti sa incepi pe un NTV 650 din prima [adica taticu` la Deauville] Posibil sa pierd, dar la cat merg eu (arox.2000 km/an) pot sa o tin mult si bine. Asta tinând cont si de faptul ca nu mai sunt chiar un tinerel (45) si e posibil sa fie ultimul motor Iar daca in timp, o sa-mi pice cu tronc vreo frumusete, asta e, pt placerile noastre mai facem si sacrificii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Nu are viteze motorul asta al tau??? Cat a costat apropo ca sunt tare curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasare Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 (editat) Nu are viteze, se conduce exact ca orice scuter. A costat 112 mil lei anul trecut in martie. Cam 3000 de euroi. Editat Mai 25, 2008 de pasare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate