anndreii Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Poate a mai fost postat accidentul acesta, eu astazi la'm vazut. daca este pus de 2 ori, stergeti! stiti detalii? http://www.protv.ro/filme/timis-gropile-si...ile=53450#53450 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Eu acum vad prima data stirea si sper sa fi ultima de genul asta macar pt cel putin cateva saptamani.R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreii Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 Eu acum vad prima data stirea si sper sa fi ultima de genul asta macar pt cel putin cateva saptamani.R.I.P. eram curis despre cine exact este vorba, fiind tot timisorean mai cunosc pe aici pe unu pe altu... asa a fost si cu soso, de pe net am aflat de accidentul lui.. oricum...RIP si insanatosire grabnica lu'i soso... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 ba` si mai au tupeu sa ceara taxe de drum si sa e si amendeze dupa ce daca ai noroc totusi sa fie semnalizata groapa o semnalizeaza cu o creanga infipta`n groapa.. .. sa le ia drewq de maimute .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreii Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 ba` si mai au tupeu sa ceara taxe de drum si sa e si amendeze dupa ce daca ai noroc totusi sa fie semnalizata groapa o semnalizeaza cu o creanga infipta`n groapa.. .. sa le ia drewq de maimute .. pai normal ca cer taxe, ce ai vrea? .... E ROMANIA BRE' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate