PiciuS Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 VERGASERKITS-DYNOJET este pe Louis la un pret destul de convenabil.Ce parere aveti de acest kit ? Din cate vad eu pe Louis nu se gaseste kit la motociclete de 125 cmc dar poate gasim in alt loc.Kitul consta in ceva suruburi care se pun la carburator din cate stiu ei iar la motoarele mari dai putere in plus cu 30 cai.Ar fi super sa putem pune si noi la motoarele de 125 cmc,macar sa ne de-a si 10 cai astept ceva detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 imposibil sa dea 30 cai la motoarele mari poate sa dea maxim 5-6 cai si sa`ti dea si o gaura in buzunar din cauza consumului la 125 nu cred ca are rost , ca oricum le omoram noi blana tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 VERGASERKITS-DYNOJET este pe Louis la un pret destul de convenabil.Ce parere aveti de acest kit ? Din cate vad eu pe Louis nu se gaseste kit la motociclete de 125 cmc dar poate gasim in alt loc.Kitul consta in ceva suruburi care se pun la carburator din cate stiu ei iar la motoarele mari dai putere in plus cu 30 cai.Ar fi super sa putem pune si noi la motoarele de 125 cmc,macar sa ne de-a si 10 cai astept ceva detalii suruburile cum le zici tu defapt se numesc Jigloare! care la 125 nu are rost sa le schimbi.. daca vrei putere mai mare ii pui un carburator mai mare! iar din niste jigloare nu ai cum sa scoti 30cp nici daca stai in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 suruburile cum le zici tu defapt se numesc Jigloare! care la 125 nu are rost sa le schimbi.. daca vrei putere mai mare ii pui un carburator mai mare! iar din niste jigloare nu ai cum sa scoti 30cp nici daca stai in cap 30 cai la motoarele mari,nu te gandi la cele de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 30 cai la motoarele mari,nu te gandi la cele de 125 poa` sa fie si v8 de 4000cmc ca tot nu-i da 30 de cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) 30 cai la motoarele mari,nu te gandi la cele de 125 n00b.. ma refeream la alea mari.. dar in fine.. Editat Mai 27, 2008 de ge0rge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 stiu exemplu clar la un baiat cu o honda de 600 din 89 motorul meregea 160 iar dupa ce a pus kit'ul a mers 265.Cum se explica ? daca tot nu e bun acest kit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 stiu exemplu clar la un baiat cu o honda de 600 din 89 motorul meregea 160 iar dupa ce a pus kit'ul a mers 265.Cum se explica ? daca tot nu e bun acest kit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 daca ochii mei MINT atunci asa sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 daca ochii mei MINT atunci asa sa fie pumnii mei minte nu ARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 pumnii mei minte nu ARE io vb serios si voi veniti cu glume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 tu vbesti serios ? mie mi s-a parut foarte amuzant treaba cu 30 de cai , si faptul ca prietenul tau cu motocicleta aia mai batrana ca mine care mergea 160 a inceput sa mearga 265 dupa ce i-a pus dynojetu eventual nu era deloc reglata inainte si daia nu mergea mai mult si odata cu montarea jiglerelor a fost si reglata ...si daia a prins frigideru ala pe roti peste 200 ... destul de simplu , cu dynojet , filtru de aer race si evacuare race castigi vreo 6-7 cai sa zicem ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 tu vbesti serios ? mie mi s-a parut foarte amuzant treaba cu 30 de cai , si faptul ca prietenul tau cu motocicleta aia mai batrana ca mine care mergea 160 a inceput sa mearga 265 dupa ce i-a pus dynojetu eventual nu era deloc reglata inainte si daia nu mergea mai mult si odata cu montarea jiglerelor a fost si reglata ...si daia a prins frigideru ala pe roti peste 200 ... destul de simplu , cu dynojet , filtru de aer race si evacuare race castigi vreo 6-7 cai sa zicem ... probabil ca nu era reglata,aia nu stiu si nu ma bag pai si ce dynojet pun eu pe cbr 125 ca nu este pentru modelul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 probabil ca nu era reglata,aia nu stiu si nu ma bag pai si ce dynojet pun eu pe cbr 125 ca nu este pentru modelul asta tu eventual pui jigler mai mare +reglezi carburatoru , filtru de aer si toba full ...si poate o sa simti ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 tu eventual pui jigler mai mare +reglezi carburatoru , filtru de aer si toba full ...si poate o sa simti ceva noah ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 noah ms sau kit de 160cc vezi ca are cristi (cobraart) de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 sau kit de 160cc vezi ca are cristi (cobraart) de pe forum parca cristi nu demonda cbr-ul...sau vrei sa-i luam motoru lui de 60k km si sa il dam pe a nostru de 5k... din discutia voastra pot sa inteleg un singur lucru..kitul nu isi are sensul. lasa piciule ca vedem noi la vara cum sta treaba cu el dupa ce montam si noi unu. sa fiti sanatosi, numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 parca cristi nu demonda cbr-ul...sau vrei sa-i luam motoru lui de 60k km si sa il dam pe a nostru de 5k... din discutia voastra pot sa inteleg un singur lucru..kitul nu isi are sensul. lasa piciule ca vedem noi la vara cum sta treaba cu el dupa ce montam si noi unu. sa fiti sanatosi, numai bine. tu nici nu ai pe ce sa pui kitu dynojet ca ai injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate