tyF Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 sunt nou pe aici ...si as avea o intrb la unii cu mai multa experienta...vreau sa cumpar un rs 50 .....are 40.000 de km ....are chitanta ca i-a facut motoru tot....a bagat in el ...vreo 650 de euro....si cere pe el 1000 de euro...ast parerea voastra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyF Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 k..ms ....ast si alte pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 man are prea multi kilometri , eu am dat pe al meu 1000 si avea 15.000 deci fa diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyF Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 dar de unde ai luat-o...ca asta e din italia...si nu prea gaseste romanasu caruia i-am zis...dabea a gasit-o si pe asta...:|......sunt in mari dubi:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 man cel de la care am luato doar ce o adusese de 2 luni in tara, cand am cumparato mia dat toate actele si cele care o inscrisese el. E adevarat ca e cam zgariata dar nu prea am pus baza pe aspect. Am vazut eu la un baiat vreo 3 aprilia rs 50 aduse recent la 1000 si ceva care eu zic ca merita.. Daca vrei sa iti dau site'ul da-mi un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Nu te arunca ...sa cumperi aiurea ..chiar daca e facut motorul...mai bine vorbesti cu cineva (stiu eu pe cineva) care aduce de afara si is mai bune...acuma faci cum crezi..sunt bani tai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 e facut doar setu motor. restu e vechi si o sa inceapa sa iti pice piesele pe el cand ti`e lumea mai draga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Robi, te rog citeste putin semnatura mea... A postat doar ca sa te afli in treaba. Cum sa coste doar schimbatul setului 650 euro? Omul a spus foarte clar "are chitanta ca i-a facut motoru tot....a bagat in el ...vreo 650 de euro" tyF, degeaba a refacut motorul daca de exemplu articulatiile si celelalte piese sunt vechi. O sa-si arate varsta la un moment dat si o sa trebuiasca sa incepi sa bagi bani in el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 deacord cu clodius, 40.000km pt un scuter de 50 chiar si cu motorul facut e muuuult. Si la un motor de 600 schimbi piese pe la 40.000 , telescoapele cred ca sunt varza, kitul de lant, placutele, etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Robi, te rog citeste putin semnatura mea... A postat doar ca sa te afli in treaba.Cum sa coste doar schimbatul setului 650 euro? Omul a spus foarte clar "are chitanta ca i-a facut motoru tot....a bagat in el ...vreo 650 de euro" tyF, degeaba a refacut motorul daca de exemplu articulatiile si celelalte piese sunt vechi. O sa-si arate varsta la un moment dat si o sa trebuiasca sa incepi sa bagi bani in el. tu nu mai ai altceva in afara de motor? la suspensii nu te gandesti? daca sunt bulite numai drept o sa mergi cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate