geza.benedekfi Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Am revenit la programul normal, deci sambata e "moto" : Urcare Unde creste KTM-ul : Urcare in viteza: Antrenament: Inca cateva poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) Am revenit la programul normal, deci sambata e "moto" :........................................................................................................ Inca cateva poze aici ...frumos,iarasi am obosit de nu mai puteam umbla...noroc ca eram cu capra Editat Iunie 2, 2008 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Unde creste KTM-ul : Este al tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Este al tau ? scrie GEZA pe aripa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate