chitzibushu Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Salutari , M-ar interesa un kit de lant pentru un Kawasaki ZZR 600 din 94 ,de asemenea ,cine imi poate recomanda unde as putea sa l montez Alte piese de care as avea nevoie: partile din plastic dintre carene si cadru probabil o garnitura de chiulasa pentru ca zemuieste toba finala Multumesc anticipat Bucuresti contact : 0767889346 sau messenger : mpow_bmw@yahoo.com Editat Iunie 6, 2008 de chitzibushu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitzibushu Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 si cum as putea sa comand de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 cred ca nu garnitura de chiuoasa zemuieste ci cea de la culbutori Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitzibushu Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 cred ca nu garnitura de chiuoasa zemuieste ci cea de la culbutori Parerea mea... si daca ar fi asa ,mai are mult de trait,intentionez sa o schimb sezonul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate