ssk Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Kawasaki GPZ 400 model 1990 tip motor ZX400 deci..sa incepem... In momentul in care este turara, (i se da gaz), revine destul de greu din ture . (la neutru) ca in mers nu are de ce sa revina Sunt din buzau si nu stiu unde sa ma duc cu ea. imi vine sa pun toporul pe ea. nu ma bag sa sincronizez eu carburatoare sau altceva, ca sunt bata la mecanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 da si tu cu niste spray degripant la cablurile de la acceleratie. si pe la rampa carburatoarelor, s-ar putea acolo sa fie buba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Poate reusesti cu o manusa ceva sa apesi tu cu mana parghia de acceleratie...si daca parghia revine imediat, urmeaza sfatul ante"scriitorului" meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate