Arthur Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Salut! sunt nou pe aici si am si eu nevoie de ajutor la o aprila sr 50 ditech. Imi ating placutele pe spate le pot rezolva eu acasa sau trebuie sa o duc le un mecanic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 se simte ca merge infranata, sau doar auzi tu ca ating cand o impingi? daca placutele sunt noi, mai ai putina rabdare ca se uzeaza si nu or sa mai atinga, daca nu's noi fugi cu ea la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 se simte ca merge infranata, sau doar auzi tu ca ating cand o impingi? daca placutele sunt noi, mai ai putina rabdare ca se uzeaza si nu or sa mai atinga, daca nu's noi fugi cu ea la service Nu sunt noi:( se simte si cand invarti q mana de roata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 la service! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 la service! multumesc pt ajutor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate