maa Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Ingerasul a fost cu ei, e clar. clar! se putea intampla ca pe plevnei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Mai sigur nu vorbitzi de 2 accidente separate ? in stirea de la antena1 eu vad clar o moto de olt, ot 85 lup, cu un baiat din caracal, care si acum are piciorul in ghips, si nu ii e prea bine, pt ca 90 de zile sta pe bara. care decat niste julituri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) Oameni sarmani si cei cu tractorul, nu stiu ei de alta viata decat cea de camp.. se vedea ca sunt oameni munciti. Bine ca i-a scapat Dumnezeu pe motociclisti ! Oke domnu' sunt de acord cu tine,dar atunci sa ramana pe camp nu au ce cauta pe sosea ca fac pagube.Pe camp face omul ce il taie capu' si mai ales daca e proprietatea lui,dar pe sosea deja se implica responsabilitatiile unde daca capu face capu trage...Se vehicula ideea cu care ne-am obisnuit deja cum ca motociclistul avea viteza.Ei bine fratilor oare in acest caza daca motociclistul avea viteza mare si se izbea de "menghina"aia uriasa din fier masiv mai ramanea ceva de el si de pasager ,eu zic ca nu. Editat Iunie 28, 2008 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Mai sigur nu vorbitzi de 2 accidente separate ?in stirea de la antena1 eu vad clar o moto de olt, ot 85 lup, cu un baiat din caracal, care si acum are piciorul in ghips, si nu ii e prea bine, pt ca 90 de zile sta pe bara. care decat niste julituri ? motocicleta are nr CT-85-LUP , e un shurubel de prinde al numarului intre codizele C`ului de aceea te face sa crezi ca e de OT , mult succes !ambii sunt bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 motocicleta are nr CT-85-LUP , e un shurubel de prinde al numarului intre codizele C`ului de aceea te face sa crezi ca e de OT , mult succes !ambii sunt bine ! naspa coincidentza atunci. sanatate si constantzeanului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate