Merlyn Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 salut! anul trecut prin iunie am cumparat un ij jupiter 3,cu acte in regula...problema este ca e trecut cu atas si cica i s a furat...acum trebuie sa o trec pe numele meu..am facut contract de vanzare-cumparare,nu stiu ce acte trebuie sa mai fac, unde sa merg mai departe...mi este frica k nu am atasul, vreau sa renunt in acte la el..cat ma costa...a mai trecut cineva prin asa ceva..._?multumesc anticipat pt help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 salut! anul trecut prin iunie am cumparat un ij jupiter 3,cu acte in regula...problema este ca e trecut cu atas si cica i s a furat...acum trebuie sa o trec pe numele meu..am facut contract de vanzare-cumparare,nu stiu ce acte trebuie sa mai fac, unde sa merg mai departe...mi este frica k nu am atasul, vreau sa renunt in acte la el..cat ma costa...a mai trecut cineva prin asa ceva..._?multumesc anticipat pt help Nu te costa nimic si eu am avut cu ataj in acte si la RAR au trecut in acte noi fara ca atajul nu era gata m-a costat pe urma sa refac actele cu ataj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlyn Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 multumesc, mi ai luat de o grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 actele poti face la birouri de copiat acte din jurul politiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (cuvant jignitor), treci pe la mine si te duc eu nde trebuie. in galati lucrurile se fac altfel ca in orice alta capitala a manelelor. sergiu de la tine din cartier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlyn Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate