ady2oo1ro Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 salutare... de curand am achizionat si eu un moped TOMINA AQUA.. foarte frumos ca si aspect,gen retro(au aparut o gramada prin Bucuresti)... ideea este urmatoarea: motor in 4 timpi,nu prea trage cum ar trebui(zic eu). nu ma astept sa mtraga ca unul in 2 timpi dar nici sa nu mearga cu 2 persoane mai mult de 30 la ora dorinta mea ar fii ca ttoti cei care au asa ceva sa scrie aici despre el... merci.... P.S: daca aveti vreun sfat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 chiar era nevoie de un topic? vezi ca este un topic despre Tomina Aqua!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Am si io scuter d-asta si pot sa iti zic ca am avut probleme cu el. Pe la 900 de km asa au inceput, nu mai accelera murea la relanti, ceva malefic a fost ))). Am fost la service cu el si dupa vreo saptamana de lupte cu baietii mi l-au facut si acuma merge excelent. In afara de probleme astea care intr-adevar mi-au mancat ficatii pana sa le remediez in rest e misto scuter arata bine rau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate