draku Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 cine imi da si mie o idee cum pot rectifica un tambur de frana cu o mica "bataie", fara sa dezmembrez roata ? eventual daca stie cineva un mester/atelier ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Io cred ca ar trebui sa-l demontezi, sa-l pui pe un strung, sa-l centrezi si apoi incepi sa iei cate o zecime cu un cutit de interior(ma rog strungaru' stie mai bine ce tre' sa faca)Eu asa am procedat cu tamburii de la papucul meu (DACIA) care erau varza din fabrica si rezultatul a fost bun.Pe urma il pui din nou la locul lui centrezi roata si cam atat.Cred ca am zis bine.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 14, 2005 Autor Share Postat Iulie 14, 2005 multam, io speram sa reusesc sa fac asta fara sa dezmembrez roata.... am io o idee, dar sa vad daca gasesc omul care sa vre sa faca asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate