sorinco Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 Pasionat, incep scoala dupa 4 August, n-am inca motor ! Crede-ti ca se supara careva daca vin miercuri la ARC sa cunosc si eu cativa dintre voi ? PS. Am o HONDA dar nu e CBR e CIVIC ! Knock-Knock ! Se poate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Iulie 24, 2003 Share Postat Iulie 24, 2003 toti iubitorii de motociclism sunt bine veniti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iulie 25, 2003 Share Postat Iulie 25, 2003 eu as zice ca sa nu mergi ca am auzit ca bikeri astia sint rai si sint epavele societatzii si nu inghit alta lume Glumesc... Si daca tot te duci sa ii dai castane lu Dobrescu din partea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 25, 2003 Share Postat Iulie 25, 2003 Mosule daca vii si tu ... vin si io ... Ce zici? Ne vedem acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iulie 25, 2003 Share Postat Iulie 25, 2003 Baiazide daca te duci si tu atunci te rog da-i si un sut in poponeata din partea mea tot lu Dobrescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinco Postat Iulie 25, 2003 Autor Share Postat Iulie 25, 2003 DA ! Miercurea viitoare cred ca vin si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 25, 2003 Share Postat Iulie 25, 2003 Ba, eu m-am saturat de cate ori v-am tot invitat la Arc! Orice pasionat este bine-venit, atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinco Postat Iulie 25, 2003 Autor Share Postat Iulie 25, 2003 OK Dobrescule ! Am inteles ! Miercuri ne vedem acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iulie 26, 2003 Share Postat Iulie 26, 2003 da macar o piedica daca nu o castana ii pui din partea mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 28, 2003 Share Postat Iulie 28, 2003 Mane, io vin ... dar sut nu pot sa ii dau ca inca nu il cunosc , si oricum, asa fara motiv. Motocicleta cu care vin se numeste 282 (autobuzul) ... am si sofer. Cine mai e ca mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iulie 28, 2003 Share Postat Iulie 28, 2003 hmmm pacat ca nu ii potzi transmite lu Dobrescu ce te-am rugat... Las' ca ii transmit personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate