atillas Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 deci cine doreste se poate caza in olanesti si vom baga traseele de hobby si profi cap -coada--cu poze si pauze de bere bineinteles.. seara putem face un gratar la mine(8 km de olanesti) intr-o belvedere superba langa o padure de ciresi copti iar duminica ne vom juca un pic pe dealurile din jurul valcii pe niste urcari si coborari ... asa ca oricine doreste sa faca traseele pe care nu le-a terminat la valcea le poate face week asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 we asta incepe musaiosu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 ne-am strans vreo 7-8 ..poze deseara... peze nu am facut din cauza tonelor de praf de pe traseu..am avut 2 abandonuri(o pana si o lovitura nasoala la coaste)in rest a fost super beton..va asteptam la tura pe traseul de profi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dgmusat Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ne-am strans vreo 7-8 ..poze deseara... peze nu am facut din cauza tonelor de praf de pe traseu..am avut 2 abandonuri(o pana si o lovitura nasoala la coaste)in rest a fost super beton..va asteptam la tura pe traseul de profi... salut Stef, afost beton mi-a placut traseul mult de tot am eu niste fimari, trb doar sa le postez pe undeva... va tin la curent salut Stef, afost beton mi-a placut traseul mult de totam eu niste fimari, trb doar sa le postez pe undeva... va tin la curent primul; mai vin... http://www.youtube.com/watch?v=9ELn3JscCeM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 salut Stef, afost beton mi-a placut traseul mult de totam eu niste fimari, trb doar sa le postez pe undeva... va tin la curent primul; mai vin... http://www.youtube.com/watch?v=9ELn3JscCeM aaa de asta ati intarziat voi pe ultima urcare ca va tineati de posete...super tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ne-am strans vreo 7-8 ..poze deseara... peze nu am facut din cauza tonelor de praf de pe traseu..am avut 2 abandonuri(o pana si o lovitura nasoala la coaste)in rest a fost super beton..va asteptam la tura pe traseul de profi... Cand faceti traseul de profi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Cand faceti traseul de profi ? stabilim intr-un weekend si il facem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate