clif Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) slutare se poate moifica cumva cb de 500 ca eu m-am uitat in catalog la louis si nu am gasit mai nimic ma refer la carene Editat Iunie 22, 2008 de clif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 exista ceva carene aftermarket, dar nu pe louis. sunt scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clif Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 cum se poate modifica acest model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 chiar e nevoie sa faci 100 de topicuri pentru fiecare intrebare? pune-i pe moderatori sa-ti creeze o sectiune a ta. e un topic de cb 500 , baga acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 depinde ince anume vrei sa-l modifici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate