sisoie Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Vineri: Buc, Cernavoda, Capidava, Saraiu, Topolog, Ciucurova, Tulcea, Isaccea, Macin, Cerna, Horia, Izvoarele, Nalbant, Tulcea, Nufaru. Sambata: Nufaru, Mahmudia, Murighiol, Sarinasuf, Sarichioi, Enisala Jurilovca Mihai Viteazu, Sinoie, Gridul Lupilor, Istria, Vadu. Duminica: Home http://www.transalp.ro/galerie/thumbnails.php?album=58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Vineri: Buc, Cernavoda, Capidava, Saraiu, Topolog, Ciucurova, Tulcea, Isaccea, Macin, Cerna, Horia, Izvoarele, Nalbant, Tulcea, Nufaru.Sambata: Nufaru, Mahmudia, Murighiol, Sarinasuf, Sarichioi, Enisala Jurilovca Mihai Viteazu, Sinoie, Gridul Lupilor, Istria, Vadu. Duminica: Home http://www.transalp.ro/galerie/thumbnails.php?album=58 Sambata am fost si eu la Murighiol, pe la ce ora erai acolo? de fapt am fost in trecere ca ma duceam Dunavatul de Jos (vezi topicul Dunavatul de Los). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisoie Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 Sambata am fost si eu la Murighiol, pe la ce ora erai acolo? de fapt am fost in trecere ca ma duceam Dunavatul de Jos (vezi topicul Dunavatul de Los). Am vazut topicul, asteptam pozele. Cred ca pe la 12. Si noi tot in trecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Am vazut topicul, asteptam pozele. Cred ca pe la 12. Si noi tot in trecere Tot pe la 12 eram si noi, pacat ca nu ne-am intalnit, chiar am fost surprins ca n-am dat de nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Poze si de la mine AICI. ... si AICI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate