Jardi Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Road Riders MC Pitesti si prietenii nostrii Valah Motors din Tirgoviste in actiune: /index.php?...t&p=1297907 Editat Iunie 30, 2008 de jardel23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Road Riders MC Pitesti si prietenii nostrii Valah Motors din Tirgoviste in actiune:/index.php?...t&p=1297907 poze si de la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 da, a fost frumos, poze o sa pun si eu mai tarziu...mare lucru piscina aia , ne-a salvat de la multe a doua zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 unde era domnule piscina asta ,ca mor de ciuda ,de vineri dupa-amiaza am fost prezent la intrunire si nu am stiut de ea ?asta ca sa stiu alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Si de la noi citeva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate