kebacsorin Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Cu prietenii.. cateva amintiri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 frumoase poze , placute amintiri , am o intrebare la 450 din poza cu cele trei motoare parcate , ce solutie a-ti gasit pt evacuarea indoita ? cred ca vad bine este destul de sifonata , a mai mers motocicleta cu asa evacuare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 frumoase poze , placute amintiri , am o intrebare la 450 din poza cu cele trei motoare parcate , ce solutie a-ti gasit pt evacuarea indoita ? cred ca vad bine este destul de sifonata , a mai mers motocicleta cu asa evacuare ? Da, a mers.. Solutia: comanda la alta noua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Da, a mers.. Solutia: comanda la alta noua.. Frumoasa noua honditza sorine S-o porti sanatos si succes la endureala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Frumoasa noua honditza sorine S-o porti sanatos si succes la endureala ! Da da, mersi.. A fost noua, deja in 2 saptamani arata de parca ma dau de 1an cu ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate