christensen Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 buna tuturor. Am o problema cu boltul de pe ax (ce tine abreajul) nu iese de el rulmentul si semeringul, se poate scoate?nu ar trebui sa fie mai mic?ca sa poata iesi rulmentul! parca nu ar fi original, cum am vazut in fimulete ar trebui sa iasa rulmentul fara a scoate boltul. am pus cateva poze. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 buna tuturor. Am o problema cu boltul de pe ax (ce tine abreajul) nu iese de el rulmentul si semeringul, se poate scoate?nu ar trebui sa fie mai mic?ca sa poata iesi rulmentul! parca nu ar fi original, cum am vazut in fimulete ar trebui sa iasa rulmentul fara a scoate boltul. am pus cateva poze. multumesc N-ar trebui sa te uiti la filmuletul cu montarea si demontarea motorului de ETZ ? YOUTUBE: MZ ETZ 250 engine mainteinance , daca bine imi amintesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Sunt mai mult decat sigur ca se uita degeaba la filmulet fiindca boltul ala nu e original, este o improvizatie. E bagat acolo de cineva ca sa nu mai patineze ambreiajul pe conul ambielajului. E posibil ca boltul sa fie infiletat sau bagat prin presare. Daca nu merge prin metode conventionale, foloseste o bormasina cu burgiu de diametrul boltului. Dai un punct in mijlocul boltului si incepi sa gauresti dar nu mai mult decat lungimea boltului. Ai grija sa dai gaura drept. Numai bine! Editat Iulie 3, 2008 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 @judas mam uitat la filmulete si de aceea am intrebat..acolo iesea rulmentul fara sa dea jos boltul. Nu prea mas baga cu bormasina(nu am bormasina fixa) ca sa nu distrug axul, daca nu reusesc maine sal scot cu moxul am sal polizez un pic(pana iese rulmentul) si daca nui destul de mare pt ambreaj atuncea am sal duc la strungar sa imi scoata si sa faca una ce intra fux in abreaj fara a fi nevoie de al scoate boltul in viitor cand am sa il desfac. multumesc am reusit sal rezolv, nici decum nu a vrut iesi din ax asa ca am polizat un pic din ea(max 1mm), am incercat ambrajul ca nu se invarte pe ax, fara a fi presat si totul era ok. nu am stiut ca rulmentul acela acvea carcasa de plastic, il stalcesti un pic si se ovalizeaza cea cei permite sa iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate