primejdia Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 sal si asfalt uscat la toata lumea,mi-am luat si yo un cbr de 1000 mai vechiut acum 5 luni la-inceput merse bine dar de vro 2 luni la 140 km la ora da-n nas moare motoru simi afuma bujiile, rog frumos datimi si mie ceva sfaturi.ms mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 sal si asfalt uscat la toata lumea,mi-am luat si yo un cbr de 1000 mai vechiut acum 5 luni la-inceput merse bine dar de vro 2 luni la 140 km la ora da-n nas moare motoru simi afuma bujiile, rog frumos datimi si mie ceva sfaturi.ms mult. daca e din 86-89, fa carburatia,si filtru aer.daca iti af bujiile nu are aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
primejdia Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 daca e din 86-89, fa carburatia,si filtru aer.daca iti af bujiile nu are aer. 86--89 este,ms. 86--89 este,ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 carburatia, mergi la un service autorizat si regleaza carburatoarele, nu e mare lucru ( nu duce motoru la orice amator, eu am patit-o) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 carburatia, mergi la un service autorizat si regleaza carburatoarele, nu e mare lucru ( nu duce motoru la orice amator, eu am patit-o) Mare grija cu carburatoarele...si eu am patito mia dereglat carburatoru la un rs125 ...mai degraba un ban in plus decat sa umble orcine la motor;). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate