aesocid Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Salut!!!!! novice pe forum, novice si in d ale motoarelor. trebuie sa gasesc o vespa cat de cat mai retro, in stare buna, pana la jumatatea lui august. ma poate ajuta cineva cu o informatie? PEACE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Salut!!!!! novice pe forum, novice si in d ale motoarelor. trebuie sa gasesc o vespa cat de cat mai retro, in stare buna, pana la jumatatea lui august. ma poate ajuta cineva cu o informatie? PEACE!!!! 210368[/snapback] Piaggio Tg.Mures...sau pe unde se mai gaseste Paneuro...am fost de cateva zile si aveau vreo 3 vespa noi si vreo 2 second. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan munteanu Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 (editat) salut te intereseaza ceva second hand? am o vespa 125 (negru) si un piaggio liberty(argintiu) de 50, amandoua retro, in stare foarte buna. uite si poze!! daca esti interesat si vrei mai multe date tehnice da-mi un mail la dan_munteanu2003@yahoo.com sau scrie aici sau suna-ma la 0721692741 (20:00 - 22:00) Editat Iulie 26, 2005 de dan munteanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate