Mala Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 se baga cineva? http://www.sziget.hu/festival_english/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Poate ma mai gandesc Entering the Island by car is forbidden Deci am lasa motoarele in alta parte. Cam periculos pentru Ungaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Cand am fost la Sziget acum 2 ani se putea intra cu motoreta pe insula. Erau destui nemti cu motorul si cortul pe acolo. Acum nu mai stiu ce reguli au scos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memo Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 exista o parcare pazita chiar la intrarea pe insula, pentru cativa EUR (nu stiu exact) motoretele sunt pazite pe toata perioada festivalului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 exista o parcare pazita chiar la intrarea pe insula, pentru cativa EUR (nu stiu exact) motoretele sunt pazite pe toata perioada festivalului 210902[/snapback] Asta este acceptabil dar ash prefera sa o tzin langa cort. Ash dormi mai linishtit. In HU se fura la greuceanu. Atentzie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memo Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 cu siguranta nu vei putea sa intri cu ea pe insula. scrie foarte clar ca nu ai acces cu nici un fel de vehicul. eu am fost in anii trecuti cu masina si era paza permanenta la parcarea respectiva. din pacate organizatorii festivalului nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru masini/moto (exista pe site la sectiune F.A.Q. un disclamer in acest sens). parcarea respectiva este a unei alte firme, un fel de dali local. eu merg oricum la festival, daca mai sunt amatori de mers cu motoru, ma bag, daca nu tren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate