sebosu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Sal iese careva duminica 20.07.2008 la o tura. Eu propun un traseu dar nu ramane batut in cuie ( cugir-cindeni-padurea vinerii-manastire cioara-manastire strungari-recea-cabana curmaturi-canciu-carpa-surianu-vf. lu' patru si ianapoi canciu-valea rachitii-mistretu-caprioara-cugir ).Dupaia o bere rece Astept doritorii sa posteze sau tel 0722535121 Nici un cugirean dornic de noroi ? Nu pot sa cred sau fricosi de traseul ales ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirate_of_air_cugir Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Am vazut topic-ul...dar am tot avut probleme cu motoreta... dar sper sa o termin in curand. Tel meu e 0720012390 Paul am ul te 410 din 95, vrem sa organizam niste iesiri la inceputul lui august... nu lasi un nr de tel,poate ne intalnim la o poveste sau trimite un msg cu nr tau... bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebosu Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 Sal am lasat nr mai sus. Ajung si io in Cugir joi seara si poate ne vedem si mai vb despre iesirea care ziceai. Dar pe unde te-ai gandit tu si cate zile ? Noroi vascos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate