pHa_King Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Am deosebita placere sa va anunt deschiderea unei noi reprezentante a concernului Yamaha, anume in localitatea Bistrita! In sfarsit avem si noi un magazin moto adevarat. Modelele expuse pana acum sunt: XT660X, FZ6 Naked (gri), XT125X, si mai sunt si doua scutere (unul de 50ccm - Aerox, si unul de 180ccm - Majestic), iar la comanda se pot aduce si alte modele. De asemenea se vand si echipamente si accesorii pentru motociclete si motociclisti. In curand am sa incerc sa realizez si un site pentru ei, cu mai multe detalii si informatii despre preturile practicate si despre locatia exacta, (adresa si harta aferenta). Sa le uram macar un inceput bun, si o dezvoltare cat mai rapida! momentan adresa de contact este florin_recean@xrt.ro sau florin.recean@tera-net.ro . (Eu personal ma zbat acum sa acaparez un XT125X... ) ) Respect, si ride free. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Bravo Yamaha,se extinde piata in Romania,asta e de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate