prolific Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 salutare tuturor! am nevoi de putin ajutor si cred ca aici e locul cel mai potrivit pt a-l cere. as dori sa stiu de unde as putea sa fac rost de niste piese pt un kawa er6f, si anume de crash-pad-uri, de schimbator viteze si de scarita pilot stanga. ma poate ajuta cineva? p.s. ma intereseaza foarte mult cand pot intra in posesia lor. multam anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzy Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 salutare tuturor! am nevoi de putin ajutor si cred ca aici e locul cel mai potrivit pt a-l cere. as dori sa stiu de unde as putea sa fac rost de niste piese pt un kawa er6f, si anume de crash-pad-uri, de schimbator viteze si de scarita pilot stanga. ma poate ajuta cineva? p.s. ma intereseaza foarte mult cand pot intra in posesia lor. multam anticipat ai rabdare moshu` ca te rezolva baiatu :laugh: ... cand mai iesim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prolific Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 ai rabdare moshu` ca te rezolva baiatu :laugh: ... cand mai iesim ? cat mai curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate