Florin Daniel Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) Salutari din nou !!!! Pentru 2 august va propun o plimbare de o zi pentru toti cei care au timp si chef de o plimbare. Iata despre ce este vorba: Traseul este urmatorul Bucuresti-- Targoviste--Aninoasa--Pucioasa cu oprire pe varful Paduchiosul ......la cele cateva restaurante de aici ( este drumul vechi spre Sinaia). Aici oprim sa mancam ceva si sa mai stam ceva vreme la rece . Pana aici sunt 120 km. Intoarcerea putem sa o facem pe Sinaia daca dorim sau pe acelasi drum. Trebuie tinut cont ca avem un drum destul de serpuit pana urcam pe Paduchiosul cu ceva ""ace de . Am sunat la cei de la drumurile nationale si au confirmat lucrul acesta. Bugetul alocat este de 30-50 lei ce papam pe acolo si benzina in functie de motorul fiecaruia, pentru un numar de maxim 270km. Toate astea daca ne ajuta si vremea. Plecare o sa fie din benzinaria AGIP din calea Grivitei la ora 09,00...............Ce ziceti, convine??? Editat Iulie 21, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kull Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 daca ave vreme buna ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 daca ave vreme buna ma bag si eu OK . imi cer scuze dar cand am postat topicul am trimis de doua ori acela si lucru . Haideti sa folosim celalalt topic unde s-au bagat mai multi. Imi cer scuze de greseala dar plimbarea sa iasa frumoasa...aveti aici celalalt topic: /index.php?showtopic=243028 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kull Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 sterge topicu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 sterge topicu asta Pai nu pot9 sau nu stiu eu). Rog un administrator sa faca asta. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate