pucky Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Salutare! Am nevoie urgaenta de bani si vreau sa imi vand "proiectul". Cine doreste sa ma ajute asta-i anuntul: Dnepr, in stadiu de "custom dezmembrat". Se vinde si pe bucati dar astept o propunere pentru toata gramada. "Piese de reziztenta" : Furca enduro de 90 cm Bucata de dural pentru juguri 30x30x4 Sa WITKOP amortizoare spate cromate de Intruder 1500 Inel roata spate pe 17 de Harley cu anvelopa de 170 carburatoare Keihin 2 buc Rezervor de Festival Roata fata cadru Ghidon + inaltatoare custom furca originala Motor stare perfecta cu carburatoare capace de chiulasa de ural faruri 1+2 Talon + Numere vechi Relatii la email cristian.pucheanu@gmail.com sau tel 0721144444 dupa ora 20 Vin si pozele in curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator bono Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Salut, sunt interesat de placile de dural si de telescoapele de Intruder. Astept un raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Zii un pretz la toata smecheria , am un prieten care ar fii interesat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pucky Postat August 8, 2005 Autor Share Postat August 8, 2005 Zii un pretz la toata smecheria , am un prieten care ar fii interesat . 219073[/snapback] 500 euro zic bine? Hai ca o sa aprind lumanari la biserica pt prietenul tau daca o ia. Ajuta un om care vrea sa scape din tara asta! THX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 pana la urma s-a dat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 pe ghidon si inaltatoare cat ai vrea...? eventual niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate