newbraveworld_99 Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Salut, vad zi de zi multi motocilisti in Bistrita, pe care din pacate nu ii conusc deoarece sunt nou in materie de moto. Totusi ar fi frumos sa ne intalnim si noi undeva sa ne cunoasten si sa ne organizan, poate chiar sa ne unim fortele intr-un club moto (stiu ca este una, dar nu stiu cu ce se ocupa) si sa oferim si noi poate la anu sau peste 2 ani on intrunire moto de neuitat. Astept pareri impresii si semnale din partea voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverentv Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Salut,vad zi de zi multi motocilisti in Bistrita, pe care din pacate nu ii conusc deoarece sunt nou in materie de moto. Totusi ar fi frumos sa ne intalnim si noi undeva sa ne cunoasten si sa ne organizan, poate chiar sa ne unim fortele intr-un club moto (stiu ca este una, dar nu stiu cu ce se ocupa) si sa oferim si noi poate la anu sau peste 2 ani on intrunire moto de neuitat. Astept pareri impresii si semnale din partea voastra. 219255[/snapback] hai sa dam mana cu mana....... -fara alcool toata stima.......dar deageaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate