Maniax Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 (editat) Am pe ijul meu pe spate o roata de Xs parca (l-am cumparat cu ea) si nu am o pompa de frana klumea. Etrierul si pompa originale sunt marca mercedes benz, doar ca pompa nu merge. 1. Problema e ca am gasit o pompa de ambreiaj de passat 3 care pare sa fie buna - are doar o iesire, e compacta- doar ca nu are vas. Acum eu ma intreb daca la aceasta pompa pot folosi lichid de frana (DOT 3 in principiu), pt ca daca nu poit nu are rost sa ma mai chinui cu ea. 2. Ar mai fi ceva: cum pot fixa un vas pt lichid de frana? Acolo unde vine pus vasul este o garnitura de cauciuc care are o gaura interioara de 6mm parca. Eu am un vas de trabant care are un ditamai filet pe el, unde venea conectat la pompa. Poate aree cineva un vas pt pompa asta, ar fi perfect. Editat August 8, 2005 de Maniax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Sigur ca o poti monta pe post de pompa de frana , merge , cat despre vas daca nu gasesti , fa si tu o reductie pe strung si adapteaza orice vas ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat August 10, 2005 Autor Share Postat August 10, 2005 Mersi mult. Azi am inceput lucrul si tre sa merg sa fac o reductie pe strng pt furtune si e cam gata. dau daca viila Buzau (si daca reusesc si eu sa ajung bineinteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 La Buzau nu vin ,dar la Brasov vin sigur si ne-om intalni pe acolo la si la ca doar suntem na ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Hai ca acum cu sigurantza n-ai sa mai ajungi la Buzau , ia uite aici /index.php?showtopic=24846&hl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate