papu_raluca Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) Sautare ..stiu ca nu am treaba cu voi gen .. motociclism tra lala dar stiu uns ingur lucru ca si voi mai faceti campanii de genul asta .. noi , cateva fancluburi de la diferite trupe gen zero ..si fy project am initiat o campanie pt strangerea de fonduri pt acesti oameni .. si .. rugamintea mea ar fi daca putei sa va alaturati noua in aceasta campanie ..pt a fi mai multi .. pt idei mai multe si pt a'i ajuta intr;'un scurt timp pt ca ei chiar au nevoie astept mesaj aici sau privat pt detalii .. va multumesc cu respect Papu . www.hai-sa-fim-oameni.blogspot.com Editat Iulie 30, 2008 de papu_raluca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Sautare ..stiu ca nu am treaba cu voi gen .. motociclism tra lala dar stiu uns ingur lucru ca si voi mai faceti campanii de genul asta .. noi , cateva fancluburi de la diferite trupe gen zero ..si fy project am initiat o campanie pt strangerea de fonduri pt acesti oameni .. si .. rugamintea mea ar fi daca putei sa va alaturati noua in aceasta campanie ..pt a fi mai multi .. pt idei mai multe si pt a'i ajuta intr;'un scurt timp pt ca ei chiar au nevoie astept mesaj aici sau privat pt detalii .. va multumesc cu respect Papu . Eu am niste mobila pe care doresc sa o schimb luna asta. Cea veche este in stare buna, nu este rupta sau ceva de genul asta.....daca crezi ca poate fi un ajutor si poate ajunge la cei de acolo, este ok. Astept un rasouns de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papu_raluca Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 flo ..pai .. vad ca esti din bucuresti ai putea sa donezi cea i de donat la cel mai apropiat .. centru de strangere de .. fonduri tra lalla.. pt sinistrati .stiu ca oin bucuresti sunt centrele la primariile din acel sector .. uite ma voi informa mai bine cum poti sa donezi .. si te voi anunta http://hai-sa-fim-oameni.blogspot.com/ si adresa de mail de contact ar fi : hai_safim_oameni@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) O initiativa foarte buna!Nu s-a deschis un cont pentru donatii?Multi cred ca prefera sa dea 10Ron sau cat are fiecare..Ce zici? Astazi sau maine cel tarziu voi ajunge si eu la corturi, duc cateva alimente si niste haine care nu le mai folosesc. Aici sunt persoane foarte multe, dar oameni mai putini, deci sa nu te miri daca apare cineva sa comenteze de rau aceste actiuni. Editat Iulie 30, 2008 de Dixi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papu_raluca Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 O initiativa foarte buna!Nu s-a deschis un cont pentru donatii?Multi cred ca prefera sa dea 10Ron sau cat are fiecare..Ce zici?Astazi sau maine cel tarziu voi ajunge si eu la corturi, duc cateva alimente si niste haine care nu le mai folosesc. Aici sunt persoane foarte multe, dar oameni mai putini, deci sa nu te miri daca apare cineva sa comenteze de rau aceste actiuni. suntem prtea mici sa putem deschide un cont .. gen .. ca nu suntem o organizate permanenta .. si nu suntem legali daca pots pune asta .. noi doar suntem presedinti de fancluburi .. si fani.. prieteni ..si oameni .. atat ... daca stie careva cum se fac conturile astea .. daca mai facut careva asta ar fi frumos sa ne dati o mana de ajutor noi acum incercam sa vorbim si cu grupuri mari .. sa facema ceasta campanie impreuna.. deja voi de pe motociclism.ro sunteti bagati ( pt ca vad ca seimplica cativa) si restul sunt inca asteptati ... se va face si un site pt campania HAI SA FIM OAMENI si va voi tien la curent cu totul ... va multumesc si mai asteptam si alte propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Salutare prietenii.Multumesc mult de tot celor care pot si au ocazia sa ofere un mic ajutor sinistratilor de aici din moldova.Eu sunt din ROMAN si am fost tot timpul pe malul siretului si am tinut la curent telespectatori din oras si comunele arondate romanul,pe cei inundatii daca asi vrea sa pot sa descriu imaginile care sunt aici nu asi putea credetima ca mi-a venit sa plang am ajuns la un moment dat cand chiar nu am mai putut sa filmez dezastrul de aici.Multumesc bunului Dumnezeu ca apa nu a inundat si orasul roman si in primul rand cartierul aflat in fata apelor Balcescu in noaptea de luni apa mai avea 2 degete si depasea digul construit de cei de la ISU,Primarie,protectie Civila,locuitori chiar si noi la un moment dat am lasat camera de oparte si am ajutat la carat si incarcat saci cu nisip si pamant.Cu riscul de a ma repeta multumesc tuturor celor care sunt alaturi de sinistratii din aceste zone si aici vb de Adjudeni (la ora asta tot sub ape),tamaseni (un sfert din sat ub apa)Lutca (jumate sub apa)si alte comune si sate aflate in calea Siretului.Daca cei care au avut ocazia sa vada Dunarea imaginativa de 2 ori latimea ei apa aici. Multumesc inca o data tuturor in numele Bikerilor din Roman. Zilele acestea vom strange si noi un ban,o haina,o jucarie orice este posibil ca sa ii ajutam pe confratii nostrii.Daca cineva doreste sa trimita ajutoare constand in haine,obiecte si orice nu le mai este de prisos o pot face la nr de tel.0748685016. Va multumesc anticipat Bushy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate