Yellow Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Sal, Nu stiu daca postul asta intra la enduro sau la scutere, incerc intai aici. Mi-am luat o Gilera Sioux de 50cmc. Merge ok, dar lipsesc niste piese din ea si nici n-am mai avut 2t pana acum, asa ca nu prea ma pricep. Cand am luat-o omul mi-a zis ca nu pleaca la buton si nu indica turometrul. Intre timp am desfacut-o, am descoperit ca are magnetou si ca lipsesc echivalentul coroanei la masina (o roata dintata pe care sa sara demarorul si sa o angreneze ca sa plece) si senzorul pentru tacho. Caut aceste doua piese, vreo idee unde le pot gasi? De asemenea, cine se pricepe poate pune o schita de cum ar veni piesele astea? Am vazut ca sunt lipsa dar nu imi dau seama unde/cum ar trebui montate. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Sal,Nu stiu daca postul asta intra la enduro sau la scutere, incerc intai aici. Mi-am luat o Gilera Sioux de 50cmc. Merge ok, dar lipsesc niste piese din ea si nici n-am mai avut 2t pana acum, asa ca nu prea ma pricep. Cand am luat-o omul mi-a zis ca nu pleaca la buton si nu indica turometrul. Intre timp am desfacut-o, am descoperit ca are magnetou si ca lipsesc echivalentul coroanei la masina (o roata dintata pe care sa sara demarorul si sa o angreneze ca sa plece) si senzorul pentru tacho. Caut aceste doua piese, vreo idee unde le pot gasi? De asemenea, cine se pricepe poate pune o schita de cum ar veni piesele astea? Am vazut ca sunt lipsa dar nu imi dau seama unde/cum ar trebui montate. Multumesc anticipat. Daca vrei,stiu un Gilera Sioux alb de vanzare cu pistonul spart..ii trebuie set nou..in rest e ok,inmatriculat tot (350 euro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 Am gasit anuntul tau pentru Gilera Sioux, dar caut doar roata dintata si senzorul tacho, restul e ok la asta pe care am luat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Am gasit anuntul tau pentru Gilera Sioux, dar caut doar roata dintata si senzorul tacho, restul e ok la asta pe care am luat-o. Daca ai nevoie vreodata de piese...sau de motor...pretul e negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 Ti-am scris pe mess, dar nu ai raspuns. Eu am id-ul highway_yellow. Daca te intereseaza sa dai piese din ea, discutam. Toata insa, nu o iau ca n-am ce face cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Ti-am scris pe mess, dar nu ai raspuns. Eu am id-ul highway_yellow. Daca te intereseaza sa dai piese din ea, discutam. Toata insa, nu o iau ca n-am ce face cu ea. Vorbeste cu borosescu_bgd ... nu e a mea,ci a lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate