Sari la conținut

Propunere Din Partea Primariei Bucuresti


radu_ghfx
 Share

Postări Recomandate

Salutare tuturor...De cateva zile se aude ca primarul Sorin Oprescu vrea sa propuna o lege in Bucuresti, impotriva circularii motocicletelor intre orele 23 si 5 dimineata.Din cauza multor sesizari facute din cauza curselor ilegale de motociclete si masini tunate primarul vrea sa propuna aceasta lege.Sunt mai multe aspecte privind aceasta problema.EXISTA deja cadru legislativ pentru sanctionarea conform legilor a curselor ilegale.Daca politzia nu-si face treaba oprind aceste curse ilegale si se incerca o lege care sa opreasca circulatia motocicletelor intre orele mai sus mentionate nu vor rezolva nici cum aceasta treaba.Poate din contra.Mai curand sa se dea amenzi pentru depasirea DB (decibelilor).Controale, masurat cu aparatul, nu se incadreaza?Hap amenda.Toate firmele producatoare de motociclete si scootere respecta normele de poluare auditiva.

In aceasta incercare am putea cadea si noi, cei cu scooterele pentru ca, sa recunoastem si ele fac zgomot mare (cei care si-au modificat/schimbat toba or sa fie cam cu morcovelu`).Deasemenea, cei care vor suferii vor fi cu precadere cei cu choppere.

 

Interesant e sa intrebam:

1.Daca sunt vizati si scooteristii?? (pt ca ei au spus doar de motoare)

2.Daca intre 23 si 5 dimineatza ma intorc in bucuresti venind de la mare spre ex...ce facem??stam la intrarea in bucuresti pana se face dimineatza? Sau daca, spre ex, scap de la job la 11 noaptea, ca asa e jobul meu....ce fac??merg pe jos??da politzia bani de taxi?

3:Daca nu mai au voie motocicletele intre 23 si 5 dimineatza, politia pe motociclete teoretic nu ar avea voie sa iasa la patrulare.E logic nu??

 

Dupa cum se vede e o propunere de lege luata din pripa.Eu sunt pentru masurarea poluarii fonice.Asta DA, iar politia sa-si faca treaba noaptea oprind cursele ilegale, dupa caaare sa se propuna legi stupide.

 

Comentarii va rog

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...