strut Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 (editat) Traseu: Ploiesti-Bucuresti-Corabia-Voineasa-Herculane-Oravita-Hunedoara-Pestera Ursilor-Cluj-Baia Mare-Sighet-Bistrita-Vatra Dornei-Bicaz-Tusnad-Brasov-Ploiesti 2500km Dunarea pana in Corabia si ruinele de la Sucidava (din care nu am putut sa vedem mare lucru avand in vedere ca nu era nimeni care sa ne descuie prin partile esentiale, probabil ) Valea Oltului Lacurile Malaia si Vidra Un pic de enduro cu cioparu prin Retezat Pe Valea Jiului n-am apucat sa facem nici o poza din cauza ploii. Am mai prins cateva pauze prin Herculane Dunarea la Orsova si dupa La Anina creca au dat cu bomba Sarmizegetusa Continuarea in episodu` urmator ca mi-e somn Editat August 2, 2008 de strut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rival Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Super pozele, mai baga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 La intrare in Hunedoara am fost intampinati de niste opere de arhitectura contemporana Castelul Tebea. Mormintele primilor eroi cazuti in primu` razboi, gorunul lui Avram Iancu La Pestera Ursilor Pe valea Ariesului Cluj Catedrala armeneasca din Gherla o poza de colectie (pentru cunoscatori) Va urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) Foarte multe locuri interesante vizitate. Un topic relaxant ce aduce cu o carte de Geografia Romaniei, scurta, la obiect si frumos ilustrata. Felicitarile mele ! Debrecenu` o raspuns ? Editat August 3, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 SALUT FRUMOS TRASEU TIAI ALES.PACAT CA NU NE-AM PUTUT INTALNI,ORICUM VAD CA AI MULTI KM SI AI VIZITAT MULTE LOCURI.FELICITARI SI LA MAI MULTE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 Debrecenu` o raspuns ? O raspuns. Noroc cu centralista. A intrat si Serbia si Ucraina. Pe la granite daca ai romingu` activat risti sa te frigi. Si repede nicste poze. Barsana, Bistrita, Vatra Dornei, Bicaz, Lacu Rosu. Acu` Maiden si un pic de mare. Mai bagam peste o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate