piticu888 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 am si eu un aprilia sr50 din 2003 si cand ma cazut cu el sa strambat pik de tot ghidonu ... cum il pot indrepta? ma puteti ajuta ? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 daca este ceea ce cred eu: prinzi roata intre picioare, sau o blochezi de un zid/copac si tragi de coarne dreapta sau stanga, dupa caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 daca este ceea ce cred eu: prinzi roata intre picioare, sau o blochezi de un zid/copac si tragi de coarne dreapta sau stanga, dupa caz Buna si varianta asta ,depinde cat de grav e ..sau dai cu picioru in roata incearca ambele variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate