n3x7 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Am un speedfight 2 si eram akuma 1 saptamana pe la piata muncii si aveam vro 75 si un prost cu un bmw parka era sa bagat in fata mea si eu ca sal evit am pus frana la maxim si am tras dreapta dar tot degeaba ca scuterul a derapat .... am scapat doar cu cateva zgarieturi dar scuteru : furca stramba (am fost la mai multi tovarasi uni spun ca e furca uni spun ca e strans prea bine sus si daia nu o pot indreapta roata ) ......... vreau sa stiu si eu 2 lucruri ..... : 1.un service special pt scutere unde pot gasi in bucuresti ...... 2.unde pot comanda sau unde pot gasi o furca pt scuteru meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 DAi un pm lui thomas ...service-ul e undeva pe viilor unde a fost inainte interbrants parca Succes PS 75 cam mult pe ragalia aia fara frane...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3x7 Postat August 9, 2008 Autor Share Postat August 9, 2008 DAi un pm lui thomas ...service-ul e undeva pe viilor unde a fost inainte interbrants parcaSucces PS 75 cam mult pe ragalia aia fara frane...... ms nimeni numai stie nimik ... makar n service sau un site unde pot cumpara .. va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate