VladuL Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 priveste -42 de mil gopop eagle Ambreiaj supersport ) cupleaza la 12k rpm Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 decat un second in moarte clinica cam astea ajung pe la noi mai bine un chinezesc nou dar depinde si de care Amin! tavi, nu trebuie neaparat sa iei un second in moarte clinica. poti lua si un second ingrijit, daca stii sa te uiti la detalii. cei de la firma de unde am luat scuterele chinezesti (VSV Invest - feriti-va de ei) ne-au facut o extra-oferta pt noi (curieri) ne dadeau 3 scutere chinezesti noi noute, 2t, ne ofereau 10.000 km cu toate reparatiile, schimburile, etc facute de ei (mai putin in caz de accident) ne mai ofereau si al 4-lea scuter pentru momentele moarte in care unul din cele 3 scutere ar fi in service (stiau ei ce stiau - ca si noi de altfel), ca sa avem cu ce sa ne facem treaba. ei bine i-am refuzat, asta dupa ce am vazut cat de varza is chinezariile de noi, si ne-am luat scutere second. desigur, am vazut o multime de variante, am avut termeni de comparatie, am stiut sa ne uitam sa nu fie mega forjate si sa die ok. si nu regret nicio clipa alegerea facuta. nu se compara un scuter second ingrijit cu o chinezarie noua. e ca si cu masinile straine de cativa ani si daciile noi. pur si simplu le dau clasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate